«Bite»: Tarifu pieaugumu klienti uzņēma ar sapratni

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikhail Tereshchenko/TASS/Scanpix

Jūlija sākumā notikušo telekomunikāciju operatora «Bite» tarifu plānu cenu celšanu par 0,87 eiro uzņēmuma klienti uztvērušu ar sapratni, pauda telekomunikāciju operatora «Bite» jaunais vadītājs Ņikita Sergijenko.

«Cenas pieaugums bija relatīvi neliels, un klientu reakcija, ņemot vērā mūsu skaidrojumu, ka šī nauda nepieciešama, lai arī turpmāk tiktu nodrošināts kvalitatīvs pakalpojums, lai investētu tehnoloģijās, bija no neitrālas līdz pozitīvai,» sacīja Sergijenko.

«Klienti novērtēja, ka par izmaiņām tika paziņots atklāti - atšķirībā no citiem, kas par tarifu celšanu runā nelabprāt,» uzsvēra «Bites» vadītājs.

Taujāts, vai «Bites» īpašnieku nesen veiktās investīcijas interneta un kabeļtelevīzijas operatorā «Baltcom» nav pretrunā ar solījumu novirzīt papildu līdzekļus tīkla attīstībai, Sergijenko norādīja, ka investīcija «Baltcom» ir salīdzinoši neliela, ņemot vērā to, ka «Bite» tuvāko gadu laikā plāno tīkla attīstībā vien ieguldīt vairāk nekā 20 miljonus eiro.

Kā ziņots, ar 1.jūliju par 0,87 eiro tika celtas «Bites» tarifu plānu cenas. Šo lēmumu nu jau bijušais uzņēmuma vadītājs Freds Renčaks skaidroja ar nepieciešamību sekot līdzi strauji augošajām klientu vajadzībām

«Bite Latvija» pērn apgrozīja 67,056 miljonus eiro, bet nopelnīja 5,258 miljonus eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Lietuvā reģistrētajam «Bite Lietuva UAB».

Pērnajos Ziemassvētkos «Bite» nāca klajā ar paziņojumu, ka uzņēmuma māteskompānijai «Bite Finance International BV» jeb «BITE Group» jau drīzumā būs jauns īpašnieks - ASV privātā kapitāla investīciju fonds «Providence Equity Partners».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu