Vecmīlgrāvī aiztur 17 gadus vecu jaunieti neadekvātā stāvoklī

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašvaldības policisti Vecmīlgrāvī aizturējuši 17 gadus vecu jaunieti neadekvātā stāvoklī, informēja Rīgas Pašvaldības policijā.

Naktī uz piektdienu kārtības sargi devās uz izsaukumu Vecmīlgrāvī, kur bija izcēlies kautiņš.

Ierodoties aculiecinieka norādītajā adresē, pamanīts cilvēku pūlis, kurš, ieraugot operatīvā transportlīdzekļa tuvošanos, izklīda. Viens no notikumā iesaistītajiem jauniešiem metās bēgt. Kārtības sargi vairākkārtīgi deva rīkojumu apstāties, taču jaunietis turpināja bēgt, cenšoties nozust no policijas darbinieku redzesloka. Pēc brīža jaunietis tika panākts un aizturēts. Ņemot vērā personas aktīvo fizisko pretošanos, policistiem nācās izmantot rokudzelžus.

No jaunieša bija jūtama spēcīga alkohola smaka. Noskaidrojot jaunieša personas datus, tika konstatēts, ka viņš ir nepilngadīgs. Par notikušo informēts zēna aizbildnis. Izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri, apskatot jaunieti, konstatēja, ka viņš, iespējams, ir narkotisko vielu reibumā vai viņam ir psihiska rakstura traucējumi.

Ņemot vērā 17 gadus vecā jaunieša neadekvāto uzvedību, drošības apsvērumu dēļ policisti mediķus pavadīja līdz ārstniecības iestādei. Par notikušo sākta administratīvā lieta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu