Indras Salcevičas kolekcija «Red Salt»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zīmola «Red Salt» dizainere Indra Salceviča prezentējusi īpašu septiņu tērpu kolekciju rozā zelta toņos. Māksliniece atzīst, ka, pateicoties veiksmīgai sinerģijai ar jauno viedtālruni, idejas un skices par rozā modes skati realizētas dzīvē.

Ideja par šādu kolekciju modes māksliniecei radās jau gada sākumā, kad viņa aktīvi strādāja ar mežģīņu audumiem savas pavasara tērpu skates izveidei. «Toreiz tapa tērpi purpura, koši rozā un violetā krāsā. Šī auduma un toņu kombinācija organiski noveda līdz pasteļrozā, kas ir sievišķības triumfa krāsa. Es pat teiktu, ka šis tonis šodien ir kļuvis par the new black jeb jauno klasiku, jo tas spēj izcelt maigās līnijas, sievišķīgumu, koķetēriju un atturību vienlaikus,» saka «Red Salt» dizainere Indra Salceviča un neslēpj, ka iedvesmu palīdzējusi rast arī jaunā Samsung Galaxy S7 viedtālruņu sērija rozā zelta krāsā.

Tērpu kolekcijā radīti savstarpēji viegli kombinējami apģērbi – žaketes, svārki, topi un blūzes, turklāt tie veiksmīgi apvienojami arī ar citiem garderobes elementiem un aksesuāriem. Viena no rozā lielākajām priekšrocībām ir tā spēja izcelt iesauļotas ādas toni.

Savukārt «Red Salt» kolekcijas tapšanai izmantotas septiņas rozā nokrāsas, sākot ar zeltaini piepūderētu karameli un beidzot ar gaisīgo cukurvates rozā.

Indra Salceviča kolekcijas veidošanā izmantojusi dažādus audumus – kokvilnu, dabīgo zīdu, dabīgā zīda šifonu, mežģīnes un kokvilnas batistu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu