Līvānos notiks Rēzijas Kalniņas un Ulda Marhileviča Ziemassvētku koncerts

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Līvānu kultūras centrā sestdien notiks Rēzijas Kalniņas un Ulda Marhileviča Ziemassvētku koncerts «Mana roka tavējā ...», aģentūra BNS uzzināja Līvānu novada domē.

Koncertos piedalīsies arī Modris Laizāns (basģitāra), Ingus Feldmanis (ģitāra un mutes harmonikas), Ivars Kalniņš (sitaminstrumenti) un Dzintars Beitāns (vijole).

«Esmu nonākusi līdz absolūtai skaidrībai: mana dzīves sūtība nav gozēšanās sabiedrības centrā, par katru cenu patīkot un izpatīkot visiem un ikvienam, izdāļājot sevi sīknaudā. Abi ar Uldi šobrīd esam satikušies dzīves, prāta, sirds un emociju simboliskajās krustcelēs: ka gribas nevis dot, bet saņemt to, ko radošais gars katram no mums piedāvā,» uzsvērusi Kalniņa.

Dome norāda, ka koncerts ikkatru vedinās apjaust, ka arī klusums var būt skaņa, bet citkārt daiļrunīgāka par vārdiem izrādās mūzika.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu