Ziemassvētku vakarā «Rimi» lielveikali tiks slēgti agrāk nekā parasti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ziemassvētku vakarā, 24.decembrī, visi «Rimi» lielveikali tiks slēgti agrāk nekā parasti, informē SIA «Rimi Latvia» pārstāve Dace Valnere.

Plkst.21 tiks slēgti lielveikali «Mīlgrāvja» Rīgā, «Vivo centrs» un «RAF» Jelgavā, «Ostmala» un «Rietumu centrs» Liepājā, «Tobago» Ventspilī, «Kauguri» Jūrmalā, «Cietoksnis» Daugavpilī, kā arī Bauskā, Tukumā, Ogrē un «A7» Ķekavā.

Līdz plkst.22 darbosies lielveikali «Alfa», «Spice», «Olimpija», «Azur», «Damme», «Valdemāra», «Mols», «Stirnu», «P.Brieža», «Zoom», «Biķernieku» Rīgā un «Rimi» Salaspilī.

Pirmajos Ziemassvētkos, 25.decembrī, visi «Rimi» lielveikali Latvijā tiks atvērti plkst.11 no rīta un strādās līdz ierastajam slēgšanas laikam.

Savukārt Otrajos Ziemassvētkos, 26.decembrī, visos hipermārketos darba laiks būs bez izmaiņām.

Vecgada dienā, 31.decembrī, visi «Rimi» lielveikali tiks slēgti agrāk nekā parasti: plkst.21 tiks slēgti lielveikali «Olimpija», «Azur», «P. Brieža», «Zoom», «Mīlgrāvis» Rīgā, «Cietoksnis» Daugavpilī, «RAF» Jelgavā, «Rietumu centrs» Liepājā, «Kauguri» Jūrmalā, kā arī «Rimi» Bauskā, Tukumā, Ogrē un «A7» Ķekavā.

Plkst.22 tiks slēgti hipermārketi «Alfa», «Spice», «Damme», «Valdemāra», «Mols», «Stirnu», «Biķernieku» Rīgā, «Ostmala» Liepājā, «Vivo centrs» Jelgavā, «Tobago» Ventspilī un lielveikals Salaspilī.

Tikmēr Jaungada dienā jeb 1.janvārī visu dienu Rīgā būs slēgti lielveikali «Olimpija», «Azur», «Mīlgrāvis» un «A7» Ķekavā. Visi pārējie hipermārketi Latvijā tiks atvērti plkst.12 dienā.

24.decembrī visi «Rimi» lielveikali tiks atvērti plkst.8, izņemot «Rimi» veikalu «Stacija», kas atrodas tirdzniecības centrā «Origo», kas, kā parasti, strādās no plkst.7. Visi pārējie «Rimi» lielveikali Rīgā strādās līdz plkst.22. Citās Latvijas pilsētās lielveikali tiks slēgti plkst.21, izņemot lielveikalus Siguldā, Ādažos, Cēsīs, Jelgavā un Jūrmalā, kas strādās līdz plkst.22.

Pirmajos Ziemassvētkos, 25.decembrī, visā Latvijā «Rimi» lielveikalus atvērs plkst.11, izņemot «Rimi» veikalu «Stacija», kas atrodas tirdzniecības centrā «Origo», kas strādās no plkst.8, un lielveikalus «Rimi» centrā «Galerija Rīga» un «Rimi» veikalu «Centrs», kas strādās no plkst.10. Visi lielveikali strādās līdz sava parastā ikdienas darba laika beigām plkst.22 vai plkst.23, izņemot «Rimi» «Stacija» tirdzniecības centrā «Origo», kas tiks slēgts plkst.23 jeb stundu ātrāk nekā parasti.

Tikmēr Otrajos Ziemassvētkos, 26.decembrī, visiem lielveikaliem darba laiks būs bez izmaiņām.

Vecgada dienā visā Latvijā «Rimi» lielveikalus atvērs ierastajā darba laikā, un tie visi tiks slēgti plkst.22.

Visu Jaungada dienu būs slēgts «Rimi» lielveikals Talsos un Daugavpils «Ditton». Pārējie lielveikali tiks atvērti plkst.12, izņemot «Rimi» veikalu «Stacija» tirdzniecības centrā «Origo» un «Centrs», kas strādās no plkst.10. Visi lielveikali tiks slēgti ierastajā darba laikā, izņemot «Rimi» veikalu «Stacija» tirdzniecības centrā «Origo», kas tiks slēgts plkst.23 jeb stundu agrāk nekā parasti.

Savukārt visi «Supernetto» veikali Ziemassvētku vakarā strādās līdz plkst.21, izņemot «Supernetto» veikalu «Centrāltirgus», kas darbosies līdz plkst.17.

Pirmajos Ziemassvētkos visā Latvijā «Supernetto» veikali tiks atvērti plkst.10 un strādās līdz 22, izņemot «Supernetto» veikalu «Centrāltirgus», kas tiks slēgts plkst.17, kā arī «Supernetto» veikals «Balvi» un «Supernetto» veikals Daugavpils autoostā, kas strādās līdz plkst.21.

Bet Otrajos Ziemassvētkos visos «Supernetto» veikalos darba laiks būs bez izmaiņām, izņemot «Supernetto» veikalu «Centrāltirgus», kas strādās līdz plkst.17.

Vecgada dienā visi «Supernetto» veikali strādās līdz plkst.22, izņemot «Supernetto» veikalu «Centrāltirgus», kas strādās līdz plkst.17, un «Supernetto» Balvos, kas strādās līdz plkst.21.

Savukārt Jaungada dienā visā Latvijā «Supernetto» veikali tiks atvērti plkst.12 un strādās līdz 22, izņemot «Supernetto» veikalu «Centrāltirgus», kas būs slēgts visu dienu, kā arī «Supernetto» Balvos un «Supernetto» Daugavpils autoostā, kas pircējus apkalpos līdz plkst.21.

Kā ziņots, «Rimi Latvia» apgrozījums pērn bija 672,33 miljoni eiro, kas ir par 6,6% vairāk nekā 2012.gadā, kad apgrozījums bija 630,8 miljoni eiro. Tikmēr uzņēmuma peļņa pērn sarukusi par 4,3% - no 12,73 miljoniem eiro 2012.gadā līdz 12,18 miljoniem eiro 2013.gadā.

SIA «Rimi Latvia», kas līdz 2001.gada 1.februārim darbojās ar nosaukumu Latvijas-Polijas-Holandes kopuzņēmums SIA «Interpegro-Latvija», dibināta 1992.gada 13.janvārī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 14 719 466 eiro. «Rimi Latvia» ir Zviedrijas mazumtirgotāja «ICA AB» meitasuzņēmums Latvijā.

«Rimi Latvia» tīklā patlaban ir 113 trīs formātu veikali: 24 «Rimi» hipermārketi, 40 «Rimi» lielveikali un 49 zemo cenu veikali «Supernetto». «Rimi» un «Supernetto» veikali darbojas 27 Latvijas pilsētās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu