Eksperts: Pasaule piedzīvo «digitālo satricinājumu»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaule piedzīvo «digitālo satricinājumu», kurā mazi, bet ļoti strauji augoši uzņēmumi izkonkurē lielos tirgus spēlētājus, šodien notiekošajā biznesa analītikas konferencē «IBM Business Connect Riga 2016» sacīja «IBM Latvija» vadītājs Edijs Tanons.

«Lielajiem uzņēmumiem ir milzīgi finanšu resursi, un ar to palīdzību viņi agrāk spēja turēt tirgu, bet šodien, lai veiktu izrāvienu, pietiek ar ideju,» sacīja Tanons.

Viņš norādīja, ka tehnoloģiju zemās izmaksas un to brīva pieejamība ļauj pat mazai komandai iekarot Latvijas un pasaules tirgu.

«Šis ir laiks gudriem cilvēkiem, kas grib uzlabot pasauli sev apkārt,» turpināja Tanons. «Šis ir pārmaiņu laiks arī lielajiem uzņēmumiem - viņi līdz šim ir bijuši lēni, viņiem ir milzu kapitāls, bet šo kapitālu šodien jāspēj efektīvi likt lietā.»

Kā ziņots, šodien Rīgā norisinās biznesa analītikas konference «IBM Business Connect Riga 2016», kurā pašmāju un ārvalstu eksperti runā par jaunākajiem analītikas rīkiem biznesā, mārketinga automatizāciju, drošu tirgzinību digitālajā pasaulē, dažādiem finanšu risinājumiem, mākoņrisinājumiem, biznesa nākotnes paredzēšanu un inovācijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu