Junkurs nodibinājis uzņēmumu «Lambo Logistics Latvia»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

No «Vienotības» 12.Saeimā ievēlētais, bet mandātu nolikušais Jānis Junkurs nodibinājis uzņēmumu SIA «Lambo Logistics Latvia», liecina «Firmas.lv» informācija. Uzņēmums reģistrēts Kuldīgā, un tā pamatkapitāls ir viens eiro. Junkurs ir vienīgais valdes loceklis.

Kā ziņots iepriekš, partijas «Vienotība» priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa kļuva par Saeimas deputāti mandātu nolikušā partijas pārstāvja Junkura vietā.

Junkurs skaidroja, ka esot saņēmis darba piedāvājumu no kāda Honkongas uzņēmuma, kas nodarbojas ar importa preču atmuitošanu. Viņš pastāstīja, ka, uzņēmumam paplašinoties, plānots izvērst sadarbību ar Eiropas Savienības un Skandināvijas valstīm. Veicināt uzņēmuma attīstību šajā virzienā arī būs viens no Junkura pamata uzdevumiem.

Viņš uzsvēra, ka nolikt mandātu ir viņa «patstāvīgs un individuāls lēmums». «Sarunas par mandāta nolikšanu vai kādu citādu rīcību pēc 12.Saeimas vēlēšanām man ne ar vienu nav bijušas. Lēmumu nolikt deputāta mandātu esmu pieņēmis tikai tādēļ, ka esmu saņēmis izdevīgu darba piedāvājumu Honkongā,» apgalvoja Junkurs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu