Ideja stilīgai dāvanai - kāju lentes! (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojas Ziemassvētki un Jaunais gads. Šie ir gada skaistākie svētki, kuros katra sieviete vēlas justies skaista, eleganta un sievišķīga vai šo šarmu ar prieku vēlētos uzdāvāt savai draudzenei!

Bet kā lai šogad pārsteidz draugus un tuviniekus ar kaut ko īpašu un neparastu? Ar savdabīgu ideju talkā nāk zeķu veikals "Sockbox", kas ir sagatavojis atbildi jūsu vietā!

Ir radīta jauna kolekcija - kāju lentes, kuras brīnišķīgi papildina jebkuras zeķes, zeķbikses un bikses, bet klasiskās kurpes vai zābakus pārvērš krāšņā rotā, izceļot sievietes unikālo gaumi un personību. Pateicoties īpašajam dizainam, dekors ir ērti uzliekams un noņemams - stiprinājums darbojas ar magnēta palīdzību.

Vēlies iegūt arī savā īpašumā šo skaisto kāju rotu? Piedalies konkursā “ KATRAI KĀJAI SAVU LENTI” un, pareizi atbildot uz pieciem konkursa jautājumiem, veikals “ SockBox” desmit laimīgajām uzvarētājām dāvinās jaunās kolekcijas kāju lentes!

Nedaudz par “SockBox”

Kad 2008.gadā Inesei Krūmiņai radās doma par zeķu veikala atvēršanu, sākotnēji tika plānots tikai pārdot pasaulē pazīstamu zīmolu zeķes un zeķubikses. Taču ar laiku šī ideja pārauga vēlmē arī pašai radīt kaut ko īpašu un neparastu... Šobrīd “SockBox” kolekciju veido gandrīz 100 ar rokām darināti īpaša dizaina zeķu, zeķubikšu, legingu, īsbikšu, getru un kāju dekoru modeļi. Zīmīgi, ka “SockBox” ir vienīgais veikals Rīgā, kur zeķes un zeķbikses var arī pielaikot, ļaujot izvēlēties attiecīgajam tērpam un noskaņojumam piemērotāko modeli.

Veikala adrese: Brīvības iela 71, Rīga www.sockbox.lv

Ar jauno kāju lenti Jūs esat īpaša!

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu