Siksna: es ticu horoskopiem!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā vakarā Grēta Gorjučko uz 360TV studiju aicinājusi dziedātāju ar neatkārtojamu balss tembru – Žoržu Siksnu. Saruna ar dziedātāju interviju cikla «100 personības līdz Latvijas simtgadei» ietvaros gaidāma par dzīvi uz skatuves, aizraušanos un liktenīgajām kļūdām. Tā būs neparasta saruna ar ne mazāk neparastu personību.

TVnet lasītājiem iespējams jau tagad ieklausīties Žorža Siksnas pārdomās, kopā ar Grētu un skatītājiem šķirstot fotogrāfiju albumu. Aplūkojot vien pāris bildes, dziedātājs atklāj gana daudz par sevi un saviem uzskatiem. Piemēram, viņš atklāj, ka pēc dažādām situācijām mēdz analizēt notikušo un labākās domas viņam raisoties naktīs.

Kā izrādās, viņš gana viegli piekrītot dažādām izdarībām, pēc tam nereti kaunoties par tām.

Tāpat viņš stāsta par savu attieksmi pret humoru un Raimonda Paula un Nika Matvejeva neparasto humora izjūtu. Vēl Ž.Siksna šīs sarunas laikā neslēpj, ka

tic horoskopiem un īpašu uzmanību pievērš otras personas dzimšanas gadam.

Piemēram, tā kā viņš pats ir Gailis, ar citu Gaili nespējot sadzīvot. Sarunas noslēgumā dziedātājs atminas šova «Koru kari» laikus un atklāj savu viedokli par mūsdienu jaunatni.

Iegriezies 360TV un skaties sarunu ar Žoržu Siksnu interviju cikla «100 personības līdz Latvijas simtgadei» ietvaros šovakar, 21. aprīlī, plkst. 21.00!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu