Pie Siguldas šosejas, Gaujā, kūlas ugunsgrēks pieņemas spēkā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceļa malā pie Siguldas šosejas, Gaujā, kūlas ugunsgrēks uzņem apgriezienus, tā TVNET ziņo aculiecinieki, šausminoties par cilvēku bezatbildību, ņemot vērā faktu, ka tuvumā ir lieli mežu masīvi. Ugunsgrēka vietā gan ir jau klāt ugunsdzēsēji un ir cerība, ka viņiem izdosies apslāpēt uguns izplatīšanos.

Foto: TVNET lasītāja foto
Foto: TVNET lasītāja foto
Foto: TVNET lasītaja foto

Nedēļas nogalē Latvijā dzēsts 151 kūlas ugunsgrēks

Pagājušajā nedēļas nogalē Latvijā dzēsts 151 kūlas ugunsgrēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Viktorija Gribuste.

Auces novada Lielauces pagastā un Vecumnieku novada Bārbeles pagastā deguši aptuveni 30 hektāri kūlas, Daugavpils novada Naujenes pagastā - 15 hektāri, Laucesas pagastā - septiņi hektāri, Daugavpilī Komunālajā ielā, Ogres novada Madlienas pagastā, Riebiņu novadā, Stopiņu novada Sauriešos un Vaļņu ielā Daugavpilī - pieci hektāri, bet Rēzeknes novada Ozolaines pagastā deguši četri hektāri kūlas.

Šogad reģistrēti 1217 kūlas ugunsgrēki.

VUGD atgādina, ka kūlas dedzināšana ir aizliegta un tā apdraud ne tikai cilvēku īpašumu, veselību un dzīvību, bet arī rada būtisku kaitējumu dabai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu