Jauniešu elki gatavojas muzikālai izrādei «Vinnija Pūka Ziemassvētki»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Ir aizraujoši iejusties maza lācēna lomā un izprast viņa domu graudus,» saka daudzu meiteņu elks un populārā televīzijas šova «O!Kartes skatuve» uzvarētājs Mārtiņš Ruskis. Viņš kopā ar citām televīzijas šovu zvaigznēm Kašeru, Madaru Grēgeri un latviešu bīberu Rihardu Bērziņu apvienojušies, lai Ziemassvētkos bērniem dāvātu muzikālu izrādi «Vinnija Pūka Ziemassvētki». Jauno zvaigžņu kompānijai pievienojusies arī kolorītā skatuves māksliniece Jolanda Suvorova.

Ko Vinnijs Pūks un viņa draugi dara Ziemassvētkos? Protams – rotā eglīti un gaida dāvanas! Bet ko darīt, ja kāds negants ļaundaris ir ieplānojis nozagt viņu rotāto eglīti un arī pašus Ziemassvētkus? Vinnijs Pūks, Tīģeris, Sivēns un Ēzelītis ir pārliecināti, ka kaut ko tādu vienkārši nedrīkst pieļaut un dodas niknā cīņā pretim Ziemassvētku nolaupītājiem! Vai šogad Ziemassvētki tiks izglābti? Vinnijs Pūks aicina visus, kas tic Ziemassvētku brīnumam, apmeklēt bērnu un jauniešu muzikālo izrādi un pievienoties viņam grūtajā Ziemassvētku glābšanas misijā!

Muzikālā izrāde «Vinnija Pūka Ziemassvētki» būs skatāma Latvijas lielākajās pilsētās decembrī un janvāra sākumā. Izrādes režisors ir Andris Bulis (mūzikla «Dzimuši mūzikai» režisors). Izrādē skanēs iemīļotas Vinnija Pūka un Ziemassvētku dziesmas, kā arī populāri jauniešu hiti.

Izrādes producents Niks Volmārs ir gandarīts, ka šajos Ziemassvētkos izdevies iedzīvināt vienu no bērnības mīļākajiem stāstiem – par omulīgo lāci Vinniju, draudzīgo Sivēnu, vieglprātīgo un trakulīgo Tīģeri un grūtsirdīgo Ēzelīti Īā. «Mēs bijām pārsteigti, saprotot, ka līdz šim nevienam pasaulē nebija ienākusi prātā doma - pasaku varonim Vinnijam Pūkam, kuru iemīļojuši miljardiem bērnu visā pasaulē, nepieciešams radīt stāstu par viņa piedzīvojumiem Ziemassvētkos. Un tā radošā un aizraujošā sadarbībā ar talantīgo Andri Buli ir radusies muzikāla izrāde.»

Foto: Publicitātes

Galvenās - Vinnija Pūka lomas atveidotājs Mārtiņš Ruskis saka: «Šādā projektā piedalos pirmo reizi. Varu teikt, ka ir ļoti interesanti un noteikti šis svētku laiks man paliks atmiņā uz ilgu laiku. Ir patiesi aizraujoši nedaudz atgriezties bērnībā, pārlasīt Vinniju Pūku nu jau ar pieauguša cilvēka acīm un pēc lasīšanas iejusties maza lācēna lomā un izprast viņa domu graudus.»

Iespaidos par izrādi dalās arī Tīģera lomas atveidotājs, atraktīvais šovmens Kašers: «Protams, arī es bērnībā esmu uzaudzis ar stāstu par Vinniju Pūku. Man viņš ļoti patika, bet vienmēr mans otrs mīļākais varonis aiz Vinnija ir bijis Tīģerītis. Tādēļ esmu ļoti priecīgs, ka šajā izrādē man ir uzticēta Tīģera loma, jo tā ļoti atbilst manai personībai! Tīģeris nav nekāds mierīgais, viņš ir enerģijas pilns un traks, un es ļoti iejūtos šajā lomā. Tāpat esmu priecīgs jau otro reizi strādāt ar režisoru Andri Buli un solistiem, ar ko uzstājāmies šovā «O!Kartes skatuve». Mēs esam laba komanda, un prieks, ka atkal varam būt uz skatuves kopā!»

Aicinām uz sirsnīgām, trakulīgām un muzikāli krāsainām izrādēm decembrī un janvārī Latvijas lielākajās pilsētās!

Alūksnes kultūras nams, 3.decembris

Dobeles pilsētas egles atklāšana, 13.decembris

Liepājas OC Rožu zāle, 21.decembris

Koncertzāle RĪGA, 23. decembris

Valmieras Kultūras centrs, 28.decembris

Valkas pilsētas kultūras nams, 28.decembris

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu