Silenieks: "Vienotība" ir mūsu politiskais pretinieks (78)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Apvienībai "Vienotība" valdības veidošanas procesā pieklibo darba organizācija un pietrūkst konsekvences, šādu viedokli šā rīta intervijā Latvijas radio pauda Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valdes loceklis Viesturs Silenieks.

"Lai gan ar "Vienotību" esam politiskie pretinieki, arī pirms šīs Saeimas mūsu sadarbība ir bijusi normāla," saka Silenieks. Viņš uzskata, ka Ministru prezidents Valdis Dombrovskis ir cilvēks ar sapratni, tomēr patlaban "Vienotībā" notiekot iekšējā savstarpējo interešu cīņa un tajā premjeram nereti nākoties piekāpties.

Silenieks norāda, ka ZZS tīri teorētiski varētu uzņemties valdības veidošanu, bet uzsver, ka pašlaik neesot tādas nepieciešamības un šāda iespēja netiekot pieļauta. "Jādod iespēja uzvarētājam," viņš piebilst.

ZZS valdes loceklis gan nepieļauj domu, ka Valsts prezidents Valdis Zatlers kā premjera kandidātu varētu nenosaukt Dombrovski, jo nav noticis nekas ārkārtējs: "Vienkārši ir nekonsekvents skaidrojums tam, kas notiek, ir neliela jezga, pieklibo darba organizācija."

Komentāri (78)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu