Pabriks sadudzis par Dombrovska piedāvājumu (84)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Partiju apvienības "Vienotība" sastāvā esošās partijas "Sabiedrība citai politikai" (SCP) biedrs Artis Pabriks šā rīta intervijā "Latvijas radio" atzina, ka neesot priecīgs par premjera Valda Dombrovska piedāvājumu uzticēt viņam aizsardzības ministra amatu, jo labprātāk būtu ārlietu ministrs.

Jautāts par ministru amatu sadali, Pabriks sacīja, ka nav priecīgs par premjera Valda Dombrovska ieceri uzticēt aizsardzības, nevis ārlietu ministra amatu, jo tādā gadījumā vajadzēs laiku, lai iejustos.

"Neesmu priecīgs par šādu premjera piedāvājumu un mēs to viņam arī pateicām. Krīzes laikā mainīt zirgus nevajadzēja. Kristovskis labi pārzina aizsardzības sfēru, bet es – ārlietas," teic Pabriks.

Pēc viņa domām, aizsardzības ministra amatā jāpaliek potenciālajam ārlietu ministram Ģirtam Valdim Kristovskim, kurš spējis savu ministriju vadīt ekonomiski grūtā laikā. Tomēr ja Dombrovskis likšot darboties šajā postenī, viņš to darīs: "Šī sfēra man nav sveša un galvenais ir nepieļaut tālāku profesionālu atlaišanu. Ja premjers liks - tad strādāšu." 

Tāpat Ministru prezidents piedāvājis Pabrikam kļūt par premjera biedru, lai sagatavotos Latvijas prezidentūrai Eiropas Savienībā 2015. gadā.

Komentāri (84)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu