Ašeradens atbalsta «Vienotības» ārkārtas kongresa rīkošanu ātrāk par rudeni

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens atbalstītu partijas «Vienotība» ārkārtas kongresa rīkošanu jau jūnijā, nevis rudenī, kā tas līdz šim ir nolemts.

Ašeradens aģentūrai LETA atzina, ka, viņaprāt, ir ļoti svarīgi, ka debates par partijas nākotni nenotiek tikai partijas valdes līmenī, bet arī tās nodaļās. «Un nodaļas partijas vadībai pieprasa daudz ātrāku rīcību. Viennozīmīgi mēs nevaram nerespektēt to,» teica ministrs.

Partijas valdei vajadzētu par ārkārtas kongresa datuma maiņu diskutēt un pieņemt lēmumu.

Kā ziņots, «Vienotības» reģionālās nodaļas aicina partijas vadību sasaukt ārkārtas kongresu 4.jūnijā, nevis 29.oktobrī, kā nolemts patlaban.

Liepājā pagājušās nedēļas nogalē notika «Vienotības» reģionālo nodaļu sapulce, kurā vairākums nobalsoja par nepieciešamību ārkārtas kongresu rīkot ātrāk. Liepājas nodaļas vadītājs Armīns Robežnieks pēc sapulces uzsvēra, ka aicinājumu atbalsta visas 15 reģionālās nodaļas, kas šodien bija pārstāvētas sapulcē Liepājā. Viņš norādīja, ka reģionālās nodaļas ir gatavas aktīvi darboties, lai atrisinātu «Vienotības» problēmas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu