Atbild "Reklāmdrukas" pārdošanas nodaļas vadītāja Aija Lejniece-Rožkalna (1)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz "Financenet" lasītāju jautājumiem atbild a/s "Reklāmdruka" pārdošanas nodaļas vadītāja Aija Lejniece-Rožkalna.

jurix Vai jūs arī konsultējat un dodat piedāvājumus, kas būs vispiemērotākā prezentreklāma atbilstoši uzņēmuma stratēģijai u.tml., vai man pašam, ejot pie jums, jau jāzina, ko konkrēti gribam izgatavot?

Aija Lejniece-Rožkalna: Parasti mūsu suvenīru projekti kādam uzņēmumam top ciešā sadarbībā ar pasūtītāju. Kad klients ierodas pie mums un vēlas pasūtīt suvenīrus, pārdošanas nodaļas darbinieku uzdevums ir noskaidrot visas pasūtītāja prasības un vēlmes, to saderība ar uzņēmuma korporatīvo stilu un citiem faktoriem. Tikai cieši sadarbojoties ar pasūtītāju, iespējams radīt patiesi kvalitatīvu iespējamo suvenīru projektu. Labs pasūtījuma izpildītājs ir tāds, kurš spēj dot padomus un ieteikumus klientam.

AHA: Man ir vairāki jautājumi. Vai jūs nevarētu pastāstīt, kādi ir vispieprasītākie reklāmas suvenīri un kāpēc? Vai pie reklāmas suvenīriem ir pieskaitāmi tikai apdrukāti krekliņi, lietussargi, krūzītes utt., vai arī ir iespējams izdarīt individuālu pasūtījumu vienai konkrētai lietai, tā kā dāvanai?

Aija Lejniece-Rožkalna: Populāras joprojām ir pildspalvas, krūzītes, lietussargi, T-krekli un vizītkaršu etvijas, galvenokārt tādēļ, ka šiem suvenīriem ir visplašākā auditorija un tie ir praktiski lietojami.

Tomēr ir būtiski, kā šos tradicionālos priekšmetus sagatavo. Pat tādu tradicionālu dāvanu kā krūzīti var apdrukāt tā, lai šis priekšmets kļūtu īpašs un personisks. Bieži vien mēs nevaram prognozēt, kas būs saņēmējs - vīrietis vai sieviete, students vai pensionārs, kādu sociālu grupu pārstāvēs -, tāpēc praktiski lietojami suvenīri būs noderīgi visiem.

Mēs visai bieži realizējam arī individuālos projektus, kad kāda īpaša dāvana tiek izgatavota vienā eksemplārā.

Puke: Kā izmērīt, kas būs efektīva prezentreklāma?

Aija Lejniece-Rožkalna: Manuprāt, efektīvs reklāmas suvenīrs ir tas, ko cilvēks vēlas lietot vai redzēt savā tuvumā. Efektīva reklāmas suvenīra uzdevums ir sagādāt prieku saņēmējam, kā arī kalpot par labu informācijas nesēju.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu