Atjauno Šlesera Saeimas deputāta mandātu (19)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saeima šodien atjaunoja deputāta mandātu no Latvijas Pirmās partijas (LPP) ievēlētajam Aināram Šleseram. Šlesers deputāta mandātu bija nolicis, kamēr pildīja satiksmes ministra pienākumus, bet tagad - pēc šī amata zaudēšanas - viņš turpinās darbu Saeimā.

Deputāti šodien arī ievēlēja Šleseru Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijā.

Deputāta pilnvaras zaudējis Pēteris Simsons, kurš deputāta pienākumus pildīja uz laiku.

Iespējams, Simsons mandātu varēs atkal atjaunot, jo tuvākajā laikā dekrēta atvaļinājumā dosies no LPP ievēlētā deputāte Inese Šlesere.

Jau ziņots, ka Ministru prezidents Aigars Kalvītis (TP) pieprasīja Šlesera atkāpšanos no satiksmes ministra amata, jo viņš saistībā ar Jūrmalas mēra vēlēšanu kukuļdošanas lietu zaudējis sabiedrības uzticību.

Latvijas Televīzijas raidījums "De facto" publiskoja kukuļošanas lietā iesaistīto uzņēmēju un politiķu telefonsarunu atšifrējumus, kas liecina, ka par mēģinājumu piekukuļot deputātu Ilmāru Ančānu ("Mūsu zeme") zināja ne tikai četri šobrīd lietā apsūdzētie, bet, iespējams, arī Šlesers un vēl vairāki politiķi un uzņēmēji. Šlesers gan to noliedz.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu