Kas pieder Irēnai Pulkinenai?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Irēna Pulkinena sāka ceļu uz Latvijas miljonāru sarakstu ar skolu Tukumā, kur izveidoja šūšanas firmu „Latvija”. Uzņēmēja savā dzīves laikā ir paspējusi nodarboties ar apģērbu tirdzniecību, mēbeļu ražošanu un restorānu biznesu. Bet miljonāres statusu vienai no visekstravagantākajām Rīgas biznesa sievietēm palīdzēja iegūt veiksmīgie nekustamā īpašuma darījumi.

Pulkinenas kundze nekad nav slēpusi to, ka vajadzīgo pamatkapitālu nodrošināja viņas veiksmīgās četras laulības. Viņas pirmais vīrs ir bijis kādas sporta skolas direktors. Otrais - kāds dāņu uzņēmējs, bet trešais jau tā paša dāņa kolēģis. Pateicoties daudzajiem draugiem un iespējai izprast Rietumu biznesa un dzīves filozofiju, Irēna bija gatava uz visu. Diemžēl neviena laulība neatnesa Irēnai laimi.

Lūk, tieši ceturtās laulības atnesa viņai harmoniju dzīvē kopā ar somu uzņēmēju Esko Pulkinenu. Abi pieredzes bagātie noslēdza apdomīgu laulības līgumu, lai vēlāk nerastos jautājumi par mantas sadalīšanu.

Lai gan Irēnas dzīvē tiešām daudz kas bijis atkarīgs no veiksmīgajām laulībām, viņa ir uzņēmīga un zina, kā pelnīt naudu ar pašas rokām. Irēna ir aprēķina cilvēks, un viņai ir īpaši laba intuīcija.

Mājas un dzīvokļus Irēna iegādājas reti, bet pārdomāti: vienmēr pareizajā laikā un pareizajā vietā.

Interese par nekustamo īpašumu Irēnai ir visnotaļ izsmalcināta. Viņas īpašumi (privātmājas, dzīvokļi, daudzstāvu ēkas) ir atrodami Mežaparkā, Vecrīgā un arī klusajā centrā. Viņa ir īpašniece vairākām daudzstāvu ēkām centrā, arī vienai Vecrīgā, Grēcinieku ielā. Irēnai pieder arī divi burvīgi dzīvokļi pilsētas klusajā rajonā.

Irēna, kura ir atrodama arī 500 Latvijas miljonāru sarakstā, nebūt par sevi nerada tādu iespaidu. Irēna ar savu naudu nelielās un atstāj ļoti vienkāršas, bet elegantas sievietes iespaidu. Dažreiz pat šķiet, ka nekas vairāk par vienkāršu „Armani” cepurīti viņu neinteresē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu