«Latvijas Tilti» par € 9,88 miljoniem rekonstruēs piestātnes Klaipēdas ostā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

«Latvijas Tilti» par 9,88 miljoniem eiro rekonstruēs piestātnes Klaipēdas ostā, liecina kompānijas sniegtā informācija biržai «Nasdaq Riga».

Kompānijas pārstāvji informē, ka 18.februārī ir saņēmusi Klaipēdas Valsts jūras ostas direkcijas paziņojumu par pirmās vietas piešķiršanu direkcijas rīkotajā iepirkumā «Objekta «Piestātnes 101, Nemūnas iela 24, Klaipēda, rekonstrukcija», «Piestātnes 102, Nemūnas iela 24, Klaipēda, rekonstrukcija», «Piestātnes 103, Nemūnas iela 24, Klaipēda, rekonstrukcija» un «Piestātnes 104, Nemūnas iela 24, Klaipēda, rekonstrukcija»» otrā etapa būvdarbos.

«Latvijas Tilti» iepirkuma piedāvājuma cena ir atzīta par zemāko. Iepirkuma līgums tiks parakstīts ne agrāk kā 15 (piecpadsmit) dienas pēc paziņojuma nosūtīšanas par lēmumu sagatavot līgumu - no 2016.gada 18.februāra.

Jau ziņots, ka «Latvijas Tilti» 2015.gada deviņos mēnešos strādāja ar 10,439 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 2,2 reizes mazāks nekā 2014.gada deviņos mēnešos, savukārt uzņēmuma peļņa samazinājās vairākkārt un bija 4,6 tūkstoši eiro.

«Latvijas Tilti» remontē un būvē tiltus, kā arī izgatavo un montē metāla konstrukcijas. «Latvijas Tilti» ir «LNK» grupas uzņēmums. «Latvijas Tiltu» akcijas kotē «Nasdaq Riga» otrajā sarakstā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu