Stellas Makartnijas jaunā kolekcija: slavenību ballīte mūzikas veikalā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzika, māksla, slavenības un mode sadodas rokās britu modes dizaineres Stellas Makartnijas 2016. gada rudens kolekcijas modes skatē, kas norisinājās Losandželosā, mūzikas ierakstu studijā un veikalā «Amoeba Music».

«Šī vieta - mūzikas ierakstu studija «Amoeba Music» man ļoti daudz nozīmē un arī kā modes dizainerei ir ļoti svarīga un iedvesmojoša. Mūzikā es jūtos ļoti brīvi un ērti. Kā zivs ūdenī. Tāpēc šī modes skates vietas izvēle nebija nekas nejaušs, un esmu laimīga, ka mana skate notiek tieši šeit,» stāsta Stella Makartnija.

Modes skates unikalitāte slēpjas tajā, ka

modeles nevis defilē pa ierasto mēli, bet gan drūzmējas starp viesiem un mūzikas veikala plašu plauktiem.

Stellas jaunajā kolekcijā uzsvars tiek likts uz dažādiem dzīvnieku kažokādas printiem, grafiskiem zīmējumiem un šosezon aktuālajām strīpām. Apģērbu krāsu paletē

dominē visi zemes un pasteļu toņi, tomēr dažos kolekcijas apģērbos samanāms kas koši pretējs - indigo, oranžs un koši rozā.

Modes skati apmeklēja neskaitāmas slavenības, tostarp modele Pamela Andersone, dziedātāja Keitija Perija, aktrises Gvineta Paltrova, Keita Hadsone, Dakota Džonsone u.c.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu