Labdarības maratonā «Dod pieci!» līdz šim ziedoti 61 089 eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no "Pieci.lv" labdarības maratona kampaņas video

Pagājušajā trešdienā sāktajā radio «Pieci.lv» labdarības maratonā «Dod pieci!» līdz šim ziedoti 61 089,45 eiro, paziņojumā medijiem informē Latvijas Radio Mārketinga nodaļas pārstāvis Toms Treibergs.

Līdz šim «Dod pieci!» sava mērķa - apmācītu asistentu darba ģimenēs ar smagi slimiem bērniem - īstenošanai saņēmis līdzekļus no 3176 unikālajiem ziedotājiem. Šogad atšķirībā no pagājušā gada ziedotāju ir vairāk, taču ziedotas mazākas summas.

Labdarības maratons noritēs līdz 22.decembra plkst.22. Tā laikā radio «Pieci.lv» izveidotā stikla studijā pie tirdzniecības centra «Origo» dienu un nakti dzīvo un strādā dīdžeji Toms Grēviņš, Magnuss Eriņš un Kaspars Mauriņš.

Labdarības maratona laikā tiek vākti līdzekļi speciālā asistenta nodrošināšanai ģimenēm, kuras audzina bērnu ar īpašām vajadzībām. Vietnē «www.pieci.lv» ziedojot piecus eiro, ikviens var izvēlēties dziesmu, ko radio dīdžeji maratona laikā atskaņos «pieci.lv» ēterā. Ziedot iespējams arī, zvanot pa ziedojumu tālruni 90 067 005 vai aiznesot ziedojumu uz stikla studiju Stacijas laukumā.

Šāds labdarības maratons norisinās jau otro gadu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu