LG sāk tirgot pasaulē pirmo 105 collu ieliekto Ultra HD televizoru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) 105 collu ieliektais ULTRA HD televizors, kas pirmo reizi tika prezentēts janvārī notikušajā CES izstādē, šonedēļ Dienvidkorejā kļuvis pieejams iepriekšējai pasūtīšanai.

LG ieliektā ULTRA HD televizora un

platekrāna 21:9 formāta LCD ekrāns nodrošina 5120x2160 pikseļu izšķirtspēju

(vairāk nekā 11 miljoni pikseļu), kas ir piecas reizes vairāk nekā Full HD televizoros. Pateicoties tik augstam pikseļu blīvumam, attēla asums un skaidrība ir pacelti pilnīgi jaunā līmenī. Augstākās klases attēla kvalitāte tiek nodrošināta ar LG True 4K Engine Pro un IPS 4K paneļiem. True 4K Engine Pro likvidē vizuālos kropļojumus un var paaugstināt zemākas izšķirtspējas saturu tuvu Ultra HD kvalitātei, bet IPS 4K paneļi nodrošina konsekventu kontrastu, bagātīgas krāsas un platu skatīšanās leņķi.

Televizors arī nodrošina augstas kvalitātes skaņu ar iebūvēto 7.2 kanālu, 150W skaņas sistēmu. Izmantojot LG ULTRA Surround konceptu un izstrādē sadarbojoties ar augstākās klases produktu ražotāju Harman Kardon, skaļruņi rada spēcīgu un bagātīgu audio pieredzi. Vairāku kanālu sistēma papildina televizora 21:9 platekrānu ar skaņas veiktspēju, kas līdzvērtīga īstam kinoteātrim.

Izmantojot tādu pašu ekrāna formātu kā Holivudas filmās,

ieliektā TV modeļa 21:9 platekrāns atdarina kinoteātra pieredzi mājās.

Turklāt, skatoties programmas 16:9 formātā, neizmantotā ekrāna daļa malās var demonstrēt papildu programmas informāciju.

Televizors nodrošina arī vienreizēju lietotāju pieredzi ar LG Smart+TV, kas balstīts uz intuitīvo webOS platformu. webOS specifika padara satura meklēšanu un aplūkošanu, savienošanu ar citām ierīcēm un pat sākotnējo uzstādīšanas procesu ļoti vienkāršu, sola LG. Apvienojot Film Patterned Retarder (FPR) 3D tehnoloģiju ar ārkārtīgi augstu attēlu izšķirtspēju, LG 4K 3D+ funkcija piedāvā neuzbāzīgu 3D skatīšanās pieredzi. Turklāt, pateicoties 4K 3D Upscaler funkcijai, SD, HD un Full HD saturs tiek pārvērsts kristāldzidrā, tuvu Ultra HD saturā.

Citos tirgos jaunais televizors nonāks ceturtajā ceturksnī. Par cenām un precīziem pieejamības datumiem konkrētajos tirgos tiks paziņots atsevišķi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu