«Laima» atklās atjaunotās ražotnes sienu jaunā dizainā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijā lielākais saldumu ražotājs «Laima» sestdien Miera ielas svētku ietvaros Rīgā plāno atklāt atjaunotās ražotnes sienu jaunā dizainā.

Uzņēmumā norādīja, ka par godu «Laimas» 145.jubilejas gadam ražotnes siena iegūs jaunu dizainu un funkcionalitāti - būs aprīkota ar soliņiem

Prezentācijā piedalīsies «NP Foods», kurā ietilpst «Laima», komunikācijas direktore Dana Erciņa-Užāne, kā arī «Laimas» sienas dizaina autors, ielu mākslinieks Dainis Rudens.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka 2013.gadā «Laima» strādāja ar 10,842 miljonu eiro apgrozījumu un 5,75 miljonu eiro peļņu, savukārt 2014.gada rezultāti vēl nav publiskoti

«Laima» ietilpst «NP Foods» grupā, kas pieder Norvēģu pārtikas koncernam «Orkla». Šobrīd «Laima» ir izvērsusi eksportu vairāk nekā 37 pasaules valstīm, tostarp ASV, Kanādu, Ķīnu, Izraēlu, Lielbritāniju, Īriju, Krieviju, Baltkrieviju, Azerbaidžānu, Kazahstānu un Turkmenistānu.Eksporta apjomi kopumā veido 40% no saražotās produkcijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu