Jauns vīrietis ar auto uzgāžas šķērslim un iet bojā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Smaga avārija šonakt plkst.3.07 notikusi uz Daugavpils šosejas - ceļu satiksmes negadījumā bojā gājis jauns vīrietis, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Ķeguma novadā uz autoceļa «Rīga-Daugavpils» kāds 1985.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu BMW X5, ar kuru nobrauca no braucamās daļas, apgāzās un uzkūleņoja šķērslim, kā rezultātā pats automašīnas vadītājs gāja bojā, bet 1992.gadā dzimis pasažieris nogādāts slimnīcā ar sasitumiem.

Savukārt ap pusvieniem naktī Cēsīs, Piebalgas ielā 18, kāda 1992.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu BMW 320, slidenos ceļa apstākļos netika galā ar transportlīdzekļa vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Rrezultātā cieta divas pasažieres - 2002.gadā dzimusi pusaudze un vēl kāda 1996.gadā dzimusi jauniete. Abas nogādātas Cēsu klīnikā.

Savukārt vakar plkst.12.06 Amatas novada Zaubes pagastā, Vidzemes šosejas 36.kmilometrā vīrietis, vadot automašīnu «Dodge Grand Caravan», nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī. Avārijā cieta 1939.gadā dzimusi pasažiere.

Daugavpilī, Patversmes ielā 10, vakar plkst.14.06 automašīna «Ford» traumēja 1928.gadā dzimušu sievieti, kura pēc notikušā nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki.

Uz Latvijas ceļiem pieķerti 20 dzērājšoferi, bet divi cilvēki pie stūres bija sēdušies narkotisko vielu reibumā. 178 autovadītājiem noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu