Vilma Anna olu makaronu stāsts

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vilma Anna olu makaronu ražošana sākās 2013. gada pavasarī Liepājā. Sākumā pasūtījām makaronu mašīnu un mēģinājām taisīt paši sev. Ne viss uzreiz izdevās, jo vienīgā pieredze par to, kā mājās taisa makaronus, bija bērnības atmiņas. Ar laiku pieslīpējām recepti līdz rezultātam, kas mūs apmierināja. Arī pašu ražošanas procesu un žāvēšanu esam mainījuši, līdz atradām labāko variantu. Tagad Vilma Anna olu makaroni tiek ražoti nelielā ražotnē Liepājā. Viss ražošanas process ir cītīgs 100% roku darbs.

Vilma Anna olu makaroni top no kviešu miltiem un vistu olām. Mūsu makaroni satur 33% olu, tas varbūt arī ir tas, kas mūs atšķir no citiem ražotājiem. Izmantojam vietējo ražotāju izejvielas. Arī garšvielas iegādājamies vietējā Liepājas veikaliņā.

Foto: Publicitātes foto

Šobrīd piedāvājumā ir deviņi veidi olu makaronu: klasiskie (bez piedevām), ar kariju, ar dillēm, ar papriku, ar tomātiem, ar baziliku, ar linsēklām un divi jaunumi ar baziliku-tomātiem, ar kanēli. Strādājam vēl pie jaunām garšām, jo esam jau iegājuši azartā. Ir aizraujoši pievienot dažādas garšvielas makaronu mīklai un pēc tam nogaršot, novērtēt, kas ir sanācis un kā tas garšo.

Produkciju tirgojam paši dažādos tirdziņos, kā arī dodam tirgot vairākos veikalos visā Latvijā, piemēram, «Garšo gan» Liepājā, «Berģu bodē», «Dabas dobeē» Rīgā, «Garšas pieturā» Ogrē. Esam sadarbībai atvērti ražotāji.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu