Karstā šokolāde (11)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/insidious_plots

Ziema ir īstais laiks, kad baudīt krūzi tumīgas un saldas karstās šokolādes. Šī pagatavota no īstas melnās šokolādes, kas dzērienam dod ne pārāk lielu, bet sabalansētu saldumu. Ja vēlies saldāku, pielej nedaudz medus vai tumšā cukura sīrupa, bet, ja dzēriens domāts pieaugušajiem, tad pielej nedaudz ruma.

Sastāvdaļas

  • 1 litrs piena
  • 120 g melnas šokolādes, smalki sakapāta

Pagatavošana

  1. Katliņā vāri pienu, līdz tas sāk vārīties, bet neļauj burbuļot.
  2. Blenderī lej pienu un ber iekšā šokolādi. Blendē vismaz 1 minūti, līdz šokolāde pilnībā izkususi. Ja tev nav blendera, tad šokolādi ieber katliņā un maisi, līdz tā izkususi.
  3. Lej krūzēs un pasniedz vai arī iesaiņo līdzi termosā kopā ar vienreizlietojamām glāzītēm, un laiks doties ziemas piknikā, pastaigā vai slēpot.
Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu