Prezidents iedegs Ziemassvētku egli (37)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Valsts prezidents Andris Bērziņš šodien kopā ar Latvijas ģimenēm iedegs Ziemassvētku egli, informēja Valsts prezidenta kancelejas Preses dienestā.

Turpinot iedibināto tradīciju, kopā ar Valsts prezidentu Ziemassvētku eglīti aicinātas iedegt 18 ģimenes no Latvijas pilsētām un novadiem: Lazdiņu ģimene no Gulbenes novada, Rjabovu ģimene no Ventspils novada, Šķēļu ģimene no Kuldīgas novada, Cukuru ģimene no Priekules novada, Atu ģimene no Rucavas novada, Ludeviku ģimene no Dundagas novada, Raginsku ģimene no Kandavas novada, Zaķīšu ģimene no Siguldas novada, Bumbieru ģimene no Ventspils, Jenču ģimene no Alojas novada, Štolceru ģimene no Līvānu novada, Prīliņu ģimene no Tērvetes novada, Podjavu ģimene no Krāslavas novada, Medņu ģimene no Kārsavas novada, Veitneru ģimene no Cēsu novada, Karlsonu ģimene no Madonas novada, Ķīkuļu ģimene no Naukšēnu novada un Kanču ģimene no Varakļānu novada.

Kā noskaidrots kancelejas preses dienestā, visas Latvijas pašvaldības iesniedz savus priekšlikumus Latvijas pašvaldību savienībai ar ģimenēm, kuras ar savu dzīvesveidu, uzskatiem un rīcību ir pelnījušas tikt godinātas, kopīgi ar prezidentu iededzot svētku egli.

Pašvaldību savienība izvērtētus priekšlikumus tālāk iesniedz Valsts prezidenta kancelejai.

Komentāri (37)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu