Itālija Dena Brauna pēdām

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apgāds «Kontinents» informē, ka, sadarbībā ar tūrfirmu «IMPRO ceļojumi», kaislīgiem dēku romānu lasītājiem un azartiskiem ceļotājiem ir sagatavots īpašs pārsteigums – satikšanās ar Denu Braunu Florencē. Sestdien, 23. Novembrī pulksten 11:00 IMPRO ceļotāju klubiņš aicina visus interesentus uz pasākumu.

ITĀLIJA

pa Dena Brauna pēdām

Kopš mūsdienu literatūrā plosās jaudīgais amerikānis Dens Brauns, vēsturisko romānu gardēžiem, trilleru cienītājiem un zinātkāriem pasaules apceļotājiem izaicinošu intrigu vairs netrūkst! Šogad klajā nācis jaunais romāns INFERNO, kura rašanos iedvesmojusi Dantes Aligjēri «Dievišķā komēdija». Fascinējošas detaļas un sakritības, mistērijas un elegantas vēstures pasāžas...cik tajā autora fantāzijas, cik unikālu vēsturisku hipotēžu? Cerca trova!
Klejojumos pa Vecās pasaules harismātiskajām dižpilsētām Florenci un Venēciju dosimies kopā ar apgāda «Kontinents» pārstāvjiem. Ar saistošu stāstījumu par tikšanos ar Denu Braunu – vislabāk apsargāto trilleru rakstnieku, kurš nepavisam nav gatavs pozēt katram, kurš vēlas viņu fotografēt, un labprāt pirms darbu uzsākšanas viltīgi «izspiego» aprakstāmo teritoriju, stāstīs aculiecinieks – aktīvs ceļotājs, rakstnieks un kuģa stūrmanis Oļegs Mihaļevičs.

Diskusijā piedalīsies Katoliskās baznīcas vēstures pētnieks, priesteris Andris Priede.

Ar atraktīvu stāstījumu par jauno tūrisma maršrutu – Pa Dena Brauna pēdām Itālijā uzrunās stāstniece un gide Ilva Picka.

Pasākuma ietvaros notiks ceļotāju konkurss, kurā tiks izspēlēti Dena Brauna kultūrvēsturiskie romāni, tostarp jaunākais romāns – INFERNO.
Aicināts ikviens Itālijas kultūrvēstures un Dena Brauna daiļdarbu cienītājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu