Facebook varētu pirkt BlackBerry (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kanādas viedtelefonu ražošanas uzņēmuma «BlackBerry» vadītāji pagājušajā nedēļā tikušies ar pasaulē lielākā sociālā tīkla - ASV uzņēmuma «Facebook» - pārstāvjiem, lai pārrunātu iespēju par kompānijas iegādes piedāvājuma izteikšanu, trešdien vēsta laikraksts «Wall Street Journal».

Lai arī «BlackBerry» plāno uzņēmuma pārdošanu, pagaidām nav skaidrs, vai «Facebook» gatavojas izteikt piedāvājumu kompānijai, norāda laikraksts.

«Facebook» noteikusi par prioritāti rast iespējas, kā gūt naudu no mobilo ierīču lietotājiem, kuri apmeklē sociālo tīklu.

«Wall Street Journal» raksta, ka «BlackBerry» patenti, kuru vērtība veido aptuveni 1-3 miljardus dolāru, visticamāk, būtu vissaistošākie aktīvi sociālajam tīklam.

Kā vēstīts, «BlackBerry» pagājušajā mēnesī paziņoja, ka uzņēmums panācis vienošanos, lai to iegādātos investoru konsorcijs, kuru vada uzņēmums «Fairfax».

«Fairfax» jau ir lielākais «BlackBerry» akcionārs, kam pieder 10% akciju.

Tomēr uzņēmums norāda, ka tas ir gatavs izskatīt arī citus piedāvājumus.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu