Viktorija Bekhema tiks pie Teilores briljantiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pazīstamais futbolists Deivids Bekhems savai sievai Viktorijai nolēmis uzdāvināt vienu no leģendārajai aktrisei Elizabetei Teilorei piederējušajām rotaslietām, raksta žurnāls "People".

Dārgā dāvana būs kā pateicība un mīlestības apliecinājums futbolista sievai, kura nesen laida pasaulē abu meitiņu Hārperi. "Deivids kopš meitas dzimšanas brīža ir neizsakāmi laimīgs. Rodas iespaids, ka viņš ar katru dienu Viktoriju iemīl aizvien vairāk un vairāk. Un savu mīlestību viņš grib pierādīt ar visiespaidīgākajām dāvanām," stāsta Bekhemu ģimenes draugi.

Viena no leģendārās aktrises Elizabetes Teilores kaklarotām
Viena no leģendārās aktrises Elizabetes Teilores kaklarotām Foto: AFP/LETA

Atgādināsim, ka 2006.gadā Elizabete Teilore izsoļu namam "Christie's" nodeva ekskluzīvas tiesības pārdot viņai piederējušās rotas, apģērbus un aksesuārus. Kad šā gada decembrī apritēs deviņi mēneši kopš leģendārās Kleopatras atveidotājas nāves, "Chirstie's" rīkos izsoli, kur tiks pārdotas Teilorei piederējušās rotaslietas – kaklarotas, gredzeni un auskari. Starp citu, līdz decembrim šīs rotas devušās pasaules turnejā un apskatāmas daudzās pasaules pilsētās.

Visi izsolē gūtie līdzekļi tiks nodoti Elizabetes Teilores dibinātajam labdarības fondam "The Elizabeth Taylor AIDS Foundation" ("Elizabetes Teilores fonds cīņai ar AIDS"), tā ka Bekhems ne tikai sievu iepriecinās ar vērtīgu dāvanu, bet arī paveiks labu darbu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu