«BlackBerry» atlaiž daļu darbinieku (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Grūtībās nonākušais viedtālruņu ražotājs «BlackBerry» ir atlaidis 250 cilvēku jauno produktu testēšanas nodaļā galvenajā mītnē Kanādā, ceturtdien paziņoja kompānijas pārstāve Lizete Kvonga.

«»BlackBerry» ceturtdien informēja 250 darbiniekus par viņu darba līguma laušanu» uzņēmuma nodaļā Ontario provinces Vaterlo pilsētā, sacīja Kvonga, paskaidrojot, ka darbinieki strādāja Jauno produktu testēšanas nodaļā.

«BlackBerry» palīdzēja veidot mobilo telefonu kultūru, piesaistot lietotājus saviem viedtālruņiem, tomēr daudzi viedtālruņu lietotāji pēdējā laikā izvēlas ASV milža «Apple» un citu ražotāju, piemēram, «Samsung», izstrādājumus ar «Google» operētājsistēmu «Android».

Jaunākie dati liecina, ka «BlackBerry» daļa viedtālruņu tirgū pasaulē šogad pirmajā ceturksnī bija 2,9%.

Kompānija ir paziņojusi par jaunu viedtālruņu platformu, tomēr pēc tās ieviešanas kompānijas apgrozījums radīja vilšanos un pirmā ceturkšņa zaudējumi pieauga.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu