ES māja aicina uz radošajām darbnīcām bērniem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Eiropas Savienības (ES) māja sadarbībā ar Pasaules Dabas fondu (PDF) aicina bērnus un viņu vecākus vasarā apmeklēt radošās darbnīcas par ES un vides aizsardzību.

Šodien radošā darbnīca notiks no plkst.11 līdz 13. Tāpat radošās darbnīcas notiks 18.jūlijā no plkst.11 līdz 13 un 29.augustā no plkst.11 līdz 13, informēja pasākuma organizatori.

Radošo darbnīcu laikā bērniem būs iespēja uzzināt vairāk par otrreizējo materiālu izmantošanu, izgatavojot dažādus suvenīrus, piedalīties izzinošajās erudīcijas spēlēs, uzzināt vairāk par jaunās ES dalībvalsts - Horvātijas - zvēriem, putniem un augiem, iepazīties ar ES dalībvalstu dabas bagātībām un nacionālajiem simboliem, uz mirkli sajust, ko nozīmē būt lauksaimniekam, noskatīties "AtomArt" un Vides filmu studijas sagatavotās multfilmas, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs kopā ar PDF Pandu.

Pasākuma mērķauditorija ir bērni vecumā no pieciem līdz desmit gadiem. Ar bērniem darbosies un bērnus izglītos PDF simboliskais tēls Panda, kuram palīdzēs fonda brīvprātīgie.

Interesenti ierobežotā vietu skaita dēļ aicināti iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pasta adresi "esmaja@esmaja.lv" vai zvanot pa tālruni 67 085 445.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu