Sabrukusi Google piederošā vietne Blogger

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Sabrukusi un lietotājiem nepieejama kļuvusi informācijas tehnoloģiju (IT) koncernam "Google" piederošā blogošanas vietne "Blogger".

IT portāls "News.com" raksta, ka, visticamāk, arī pazuduši visi ieraksti un komentāri, kas veikti "30 stundu laikā".

Kā novēroja biznesa portāls "Nozare.lv", "Blogger" vietni nevarēja lietot autori, taču dažus ierakstus lasīt bija iespējams.

Žurnālists Kārlis Streips biznesa portālam sacīja, ka pēdējo ierakstu savā blogā veicis aizvakar, un nav zināms, kas ar to noticis "Blogger" vidē, taču identisks teksts publicēts vietnē "www.politika.lv" un nav skarts. Savukārt žurnāliste Linda Rulle ar īso vēstījumu sociālā tīkla "Twitter" palīdzību ziņoja, ka traucēta piekļuve viņas privātajam blogam, kur aprakstīta viņas būšana Austrālijā.

"Google" notikušo komentējis skopi, sakot tikai, ka ar problēmu "tiek strādāts". Savukārt, izmantojot "Twitter", kompānija apgalvojusi, ka kļūmei nav nekāda sakara ar plānoto "Blogger" vietnes jauno dizainu, kas tiekot pakāpeniski ieviests kopš aprīļa.

"Google" nopirka "Blogger" 2003.gadā kopā ar tā izstrādātāju, ASV kompāniju "Pyra Labs". "Blogger" vietne piedāvā iespēju ierīkot un sākt rakstīt interneta dienasgrāmatu, izmantojot kādu no liela skaita gatavu dizaina šablonu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu