Par sarunu ar Apple vadītāju samaksā 610 000 dolāru (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Labdarības izsolē kāds vairāksolītājs samaksājis 610 000 ASV dolāru (332 000 latu) par sarunu pie kafijas tases ar tehnoloģiju giganta «Apple» vadītāju Timu Kuku, trešdien paziņoja izsoles rīkotāji.

«Ievērojamais ziedojums mūs patiešām pārsteidza,» sacīja interneta labdarības organizācijas «Charitybuzz» vadītājs Kopijs Holcmans.

Tas bija viens no diviem lielākajiem ziedojumiem «Charitybuzz» vēsturē. Martā par tādu pašu summu tika izsolīta «Lamborghini» markas automašīna.

«Liels paldies «Charitybuzz» sociāli atbildīgajiem solītājiem šeit, ASV, un okeāna otrā pusē,» teica Holcmans. «Šopavasar mēs esam savākuši vairāk nekā vienu miljonu dolāru.»

Uz tikšanos ar Kuku varēs ierasties ne vairāk kā divi cilvēki, kam pašiem būs jāapmaksā ceļa un uzturēšanās izdevumi. Tā ir pirmā reize, kad Kuks izbrīvējis laiku, lai piedalītos Roberta Kenedija taisnīguma un cilvēktiesību centra ikgadējā labdarības izsolē.

Centrs izsola vēl vairākas citas tikšanās ar slavenībām, piemēram, pusdienas ar kinorežisoru Frānsisu Fordu Kopolu, kā arī satikšanos ar aktieriem Robertu de Niro, Aleku Bolvinu un Viljamu Šatneru.

Organizācija iecerējusi izsolīt arī iespēju apskatīt «SpaceX» raķeti, trenēties ar Amerikas Futbola līgas (NFL) spēlētāju Peitonu Meningu un ieturēt pusdienas ar aktieri Robinu Viljamsu viņa jaunākās filmas uzņemšanas laukumā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu