Vai Mini un BMW gatavo pārsteigumus? (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bez konkrētiem faktiem un oficiālām ziņām auto pasaulē nevar iztikt arī bez runām un baumām, kas daudziem cilvēkiem tik ļoti patīk, gluži tāpat kā dzeltenas avīzes un žurnāli.

Jaunas ziņas ar dažādām spekulācijām parādās vai ik dienas, un svaigākie minējumi par iespējamiem jauniem modeļiem izskanējuši BMW koncerna sakarā.

Viens no tiem ir attiecībā uz jaunu sportiskā M3 versiju, kurai nosaukuma galā varētu piekabināt vārdu Sportswagon, tātad universālu. Minējums savā ziņā ir pamatots, jo, izstrādājot E90 sērijas automobiļus, viens M3 universāls, jau esot ticis izgatavots, atsaucoties uz Bimmerfile.com, raksta Autoblog. Un kādēļ gan lai nebūtu arī tāds M3 Sportswagon, ja reiz, piemēram, Mercedes-Benz ir C klases AMG modelis ar 457 zirgspēkiem? Un arī M5 tika izlaists universāla versijā. Šobrīd BMW M3 pieejams trīs versijās - kā sedans, kupeja un kabriolets.

Otrs minējums izskanējis Mini sakarā. Runā, ka Mini, kas jau šogad startēs pasaules autorallija čempionātā ar Countryman WRC automobili, varētu uz sacīkšu mašīnas bāzes veidot arī lieljaudas auto ikdienas lietošanai.

Mini Countryman WRC
Mini Countryman WRC Foto: MINI

Šis minējums tiek pamatots ar faktu, ka ir tādi ielas auto, kas devušies sacīkšu trasēs, bet vēlāk ar dažādiem uzlabojumiem atkal atgriezušies ielās un paralēli turpina piedalīties arī sacensībās, piemēram, Subaru Impreza WRX vai Mitsubishi Lancer EVO. Pēc līdzīga principa arī Mini varētu savu Countryman WRC pielāgot ikdienas lietošanai, un, ja tā, tad tas būtu auto, kurš jaudas ziņā pārspētu pat Mini John Cooper Works mašīnas, ko apgādā ar 211 zirgspēku turbo motoru.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu