Draud iebrukt sieviešu cietuma ēkas jumts (92)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lielā sniega dēļ draud ielūst Iļģuciema sieviešu cietuma ēkas jumts; pašu spēkiem cietuma darbinieki notīrījuši lielākos sniega sanesumus, bet papildspēku un profesionālu tīrītāju piesaistīšanai cietuma administrācijai naudas neesot, informē laikraksts "Vesti Segodja".

Cietuma priekšniece pulkvede Nadežda Trosjuka stāsta, ka uz cietuma ēku jumtiem sniegs ir ļoti biezā kārtā, zem sniega seguma jumts jebkurā brīdī var ielūst.

Lai izsauktu pacēlāju jumta tīrīšanai, naudas nepietiek - stundā par tā nomu jāmaksā 15 lati un vairāk, stāsta cietuma priekšniece.

Pašu spēkiem notīrītas pašas bīstamākās vietas, taču cietuma priekšniece norāda, ka nevar riskēt ar savu darbinieku dzīvību, tāpēc nepieciešama profesionāļu palīdzība. Turklāt cietumā neesot arī normālu lāpstu, - plastmasas lāpstas ātri lūstot, nepieciešamas profesionālākas, par nepieciešamo palīdzību stāsta Trosjuka.

Komentāri (92)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu