Zemnieki sniega izvešanu sāks šovakar (19)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar trīs pilsētas vietās sniega izvešanu plāno sākt zemnieku uzņēmumi, līgumi par darbu veikšanu tiks noslēgti dienas laikā.

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas speciālists Uģis Vidauskis informēja, ka zemnieki sniegu sāks izvest no Zemitānu tilta, no Deglava ielas posma no G.Astras ielas līdz Brasas ielai virzienā uz centru, kā arī no Linezera ielas pie Infektoloģijas centra.

Izvešanas darbos tiks iesaistīti četri iekrāvēji un 15 kravas automašīnas, kas vienā reizē var izvest apmēram 500 kubikmetru sniega, pašvaldību informējis biedrības "Zemnieku saeima" priekšsēdētājs Juris Lagzdiņš.

Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Vadims Baraņņiks (SC) pastāstīja, ka zemnieku pārstāvji un ielu uzturēšanas uzņēmumu speciālisti iespējamo zemnieku tehnikas piesaistīšanas vietu apsekošanu veikuši vakar visu dienu.

Baraņņiks cer, ka līgumi par sniega izvešanu tiks noslēgti šodien tuvāko stundu laikā.

Sniega izvešanas darbus organizēs kooperatīvā sabiedrība "Latraps", kura apvieno vairāk nekā 600 zemnieku saimniecību. Līgumi tiks slēgti ar ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumiem SIA "Rīgas tilti" un PS "CP Serviss".

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu