Latvijā izstrādā unikālu aplikāciju «Mac» datoriem (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr/luucasvaz

Jelgavas biznesa inkubatora uzņēmums «1AppDesign» izstrādā unikālu aplikāciju «CONEQ App», kas būs kā ekvalaizers «Apple Mac» datoriem, informēja pilnsabiedrības «JIC biznesa inkubators» izpilddirektors Agris Ķipurs.

«CONEQ App» būs izveidots specifisks, tieši konkrētajam «Apple» datora modelim piemērots filtrs, pauda uzņēmuma vadītājs Dāvids Spunde.

Viņš skaidroja, ka šie filtri dod ļoti dzirdamu uzlabojumu skaņas kvalitātē - tā kļūst tīrāka un pazūd dažādi kropļojumi, kas bieži rodas, ja skaļruņi ir zemas kvalitātes, slikti noregulēti, nepareizi novietoti, tiem vibrē korpuss, un daudzu citu iemeslu dēļ.

Lielākā aplikācijas vērtība būs tā, ka «CONEQ App» būtiski uzlabos ne tikai datorā iebūvēto skaļruņu skanējumu, tā spēs strādāt arī «out-of-the-box» un uzlabot datoram pievienoto skaņas ierīču skanējumu. «Mēs veidojam bibliotēku ar pasaulē pazīstamākajām austiņām un datoru skandām, kam skaņa jau tiks automātiski uzlabota,» klāstīja Spunde.

Šo datubāzi «1AppDesign» regulāri papildināšot, arī lietotāji varēšot balsot par jaunām ierīcēm, kuras iekļaut bibliotēkā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu