Esmu nogurusi risināt ikdienas problēmas. Ko iesākt? (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau gadiem ilgi man jādarbojas bez atvaļinājuma. Jārisina visas problēmas. Par visu jāatbild. Un ko es saņemu pretī? Vai tev arī tā ir? Vai šovasar jau domāji par atvaļinājumu? Bet vai iedomājies arī par tālākajiem mērķiem savā dzīvē?

Ja aiz muguras ir jau bakalaura studiju gadi, ir jau diploms kabatā un gandarījums par paveikto, tas noteikti vēl nav viss, ko vari paveikt šajā dzīvē. Vai esi aizdomājies par tālejošiem mērķiem, ko vari sasniegt, un par to, kas tev palīdzētu šos mērķus sasniegt?

Tev varbūt šķitīs, kas šobrīd nav īstais brīdis domāt par maģistra grādu, kad ir jau iegūta viena augstākā izglītība, kad jācīnās ar ikdienas problēmām, nepopulāru lēmumu pieņemšanu un izdzīvošanu šodienas sarežģītajā ekonomiskajā vidē.

Bet tikpat labi šis varbūt ir īstais brīdis, lai iegūtu padziļinātas zināšanas par to, kā izmantot šodienas  mainīgo ekonomisko vidi tavā labā, nevis kalpot mainīgajai videi. Varbūt šis ir īstais brīdi, lai iegūtu jaunus kontaktus un dalītos pieredzē ar kolēģiem, ko ikdienā nesatiec, bet kas risina tieši tādas pašas problēmas kā tu. Varbūt viņi ir jau atraduši neordināru risinājumu un ir gatavi dalīties pieredzē ar tevi un tev savukārt ir pieredze, ar ko tu labprāt dalītos ar citiem.

Maģistra studijas ir lieliska iespēja padziļināt jau esošās zināšanas, gūt jaunas idejas veiksmīgas uzņēmējdarbības turpināšanai vai jauna biznesa sākšanai, apmainīties ar pieredzi ar citiem uzņēmējiem, iegūt jaunus lietišķos kontaktus un labus draugus.

Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultāte piedāvā plašu maģistra studiju programmu klāstu tiem, kam jau ir iegūta viena augstākā izglītība.

Plašāka informācija:
www.evf.lu.lv , evfinfo@lu.lv

Dokumentu pieņemšana studijām:

5.-15.jūlijs

Rīga, Aspazijas bulv.5, 121.telpa

Pirmd., trešd., piektd. 10.00-14.00

Otrd., ceturtd. 13.00-18.00

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu