Anistone sekošot Džolijas piemēram (11)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Populārā Holivudas aktrise un Breda Pita bijusī sieva Dženifera Anistone pieņēmusi sava mīļotā Džastina Terū bildinājumu. Abu kāzas notiks jūnijā Krētas salā, greznajā viesnīcā Elounda Beach Hotel, vēsta ārvalstu prese.

Tikmēr ļaunas mēles jau sākušas vilkt paralēles starp Dženiferas lēmumu apprecēties un nesen plaši izskanējušo ziņu, ka Anistones bijušais vīrs Breds Pits beidzot bildinājis savu draudzeni Andželinu Džoliju. Klīst arī baumas, ka Dženifera gribot apprecēties, lai iespītētu Pitam.

Atgādināsim, ka nesen Holivudas pāris Andželina Džolija un Breds Pits pēc septiņu gadu kopdzīves beidzot paziņojuši par savu saderināšanos, par ko liecina gredzens ar briljantu, kas rotā Džolijas pirkstu. Abu kāzas ieplānotas šā gada beigās.

Savukārt Dženiferas Anistones preses pārstāvis paziņojis, ka informācija par aktrises gaidāmajām kāzām ar Džastinu Terū esot meli. Šis jaunums esot safabricēts, un ļoti iespējams, ka tas ir Krētas hoteļa vadības roku darbs, lai veicinātu viesnīcas reklamēšanu, vēsta «Gossip Cop». Turklāt Anistone neko negribot darīt, lai ieriebtu Bredam Pitam, bet tieši otrādi – esot ļoti laimīga nākamā vīra dēļ.



Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu