Lindsija Loena spēlēs Elizabeti Teilori

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: graziadaily.co.uk

Aktrise Lindsija Loena, kura beidzamo reizi uz ekrāniem manīta 2010.gadā filmā «Mačete», nupat apstiprināta Elizabetes Teilores lomai biogrāfiskajā filmā «Liz and Dick», vēsta «Access Hollywood's». Acīmredzot ne velti Lindseja valkāja T-kreklus ar Teilores portretiem, tādējādi vizualizējot šo sapni...

Atgādināsim, ka Loenai bija nopietnas sāncenses: šajā 20. gadsimta ikonas tēlā sevi redzēja arī Megana Foksa, taču acīmredzot topošās filmas producenti uzskatīja, ka tieši Loenai izdosies uz ekrāna labāk iemiesot pretrunīgo, kaislīgo un neatkarīgo Teilores raksturu.

Leģendārā aktrise Elizabete Teilore
Leģendārā aktrise Elizabete Teilore Foto: graziadaily.co.uk

Tiesa, Loenai tagad nopietni jāpiedomā, lai viņa atkal nenokļūtu aiz restēm. Avots, kas pastāstījis par Loenai piešķirto lomu, arī norādījis, ka aktrise pie filmēšanās tiks pielaista vien tad, ja tiesas noteiktajā pārbaudes laikā nepārkāps likumu un nostrādās tiesas piespriestos sabiedriskos darbus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu