"Latvijas Krājbanka" piesaka sevi līzinga tirgū

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par spīti sīvai konkurencei "Latvijas līzinga" tirgū, "Latvijas Krājbanka" ir pārliecināta par iespējām un līdz 2008. gada beigām grasās ierindoties valsts sešu lielāko līzinga kompāniju vidū.

Uzņēmumu reģistrā jau apstiprināta "Latvijas Krājbankas" meitas uzņēmuma - SIA "LKB Līzings" - izveidošana. Jaunā uzņēmuma pamatkapitāls - 120 tūkstoši latu.

"Jau februārī "LKB Līzings" sāks līzinga pakalpojumu sniegšanu "Latvijas Krājbankas" klientiem, bet aprīlī uzņēmuma pakalpojumi būs pieejami visplašākajam patērētāju lokam Latvijā," saka "LKB Līzings" direktore Dita Danosa. "Privātpersonām noteikti būs saistošas vilinošās procentu likmes patēriņa līzingam."

Jaunās līzinga un faktoringa iespējas ieinteresēs arī uzņēmējus. "LKB Līzings" sniegs plašas iespējas uzņēmējiem arī reģionos, dodot līzingā gan transporta līdzekļus un ražošanas iekārtas, gan arī citas saimniecībā nepieciešamās lietas.

"LKB Līzings" izmantos plašo "Latvijas Krājbankas" klientu bāzi, kā arī klientu apkalpošanas centru tīklu un pieredzi patēriņa kreditēšanas jomā. Taču uzņēmumam būs arī savas filiāles, kas atradīsies reģionālajos centros un populārākajos tirdzniecības parkos. Tiks piedāvāta arī iespēja pieteikties līzingam internetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu