Nodibināta Telšu pilsētas biedrība (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija/TVNET

Iepretim Ministru kabinetam izvietotās "telšu pilsētiņas" iemītnieki un atbalstītāji pagājušajā nedēļā oficiāli nodibinājuši Telšu pilsētas biedrību, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA "Lursoft" dati.

Biedrība reģistrēta 11.februārī, un tās juridiskā adrese nav vis Brīvības bulvāris, bet kāds dzīvoklis Rīgā, Dravnieku ielā. Kā biedrības darbības mērķi minēti "cīņa ar korupciju Latvijas Republikā; ekonomikas atveseļošanas un uzlabošanas piedāvājumu izstrāde; palīdzība uzņēmējiem; palīdzība lauku saimniecībām; cīņa ar kriminālo un administratīvo likumu pārkāpumiem".

Kā liecina "Lursoft" dati, Telšu pilsētas biedrības dibinātāji ir 1977.gadā dzimušais Gints Berneckis, 1952.gadā dzimušais Genadijs Golubevs un 1986.gadā dzimušais Jevgēnijs Kareļins. Katram no viņiem ir tiesības pārstāvēt biedrību atsevišķi.

Kā informēja Berneckis, saistībā ar biedrības nodibināšanu šodien plkst.15 plānota preses konference, kurā tiks izklāstīti organizācijas mērķi un idejas. "Tas būs, kā saka, aicinājums tautai," norādīja Berneckis.

Preses konference notiks Rīgā, Kr.Valdemāra ielā 95-2.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu