Īpaši noderīgi padomi tavai labsajūtai žurnālā VESELĪBA februārī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzzini, kā visu pati var izdarīt „TV3” ziņu „seja” Agnese Vārpiņa – gan audzināt dēlu, gan gatavot ēst, gan darināt skaistumkopšanas līdzekļus un spodrināt grīdas.

Divi ēdieni vienlaikus? Nav nekā vienkāršāka! – pierāda mūziķis un aktieris Mārtiņš Freimanis, daloties savās firmas receptēs.

Vai ir bijis tā, ka, ejot gulēt, tu domā par brokastīm, bet atnākusi uz darbu - nevari sagaidīt pusdienu pārtraukumu? Ja ēdiens nemanot ir kļuvis par tavas dzīves centru, varbūt ir vērts apstāties un padomāt, kāpēc. Uzzini VESELĪBĀ, kā cīnīties ar ēšanas māniju!

Savukārt veselīgas un sātīgas brokastis ir labs sākums veiksmīgai dienai – šim apgalvojumam pierādījumi nav jāmeklē! Ziemas nogurdinātais organisms novērtēs dažādus diedzējumus, tāpēc šoreiz pāris ideju tavam brokastu galdam.

Kad līdz algai atlikušas vēl dažas dienas, bet maciņš ir tukšs un bankomāts – noraidošs, sametas šķērmi ap dūšu. Padomā, vai tavās attiecībās ar naudu nav par daudz mīlestības, bet par maz vēsa prāta un racionālas domāšanas! Vai zini, kā darbojas naudas pieburšana ar... plānotāju?

Pavisam intīmi – mīlas dievietes dāvanas, no kurām vajadzētu izvairīties. Kāds no bijušajiem atstājis “sveicienu”, tagad jāiet pie daktera, lai no tā atbrīvotos... Kauns? Nu nē! Kauns ir nezināt un neārstēties, nevis novērst problēmu!

Vēl šajā numurā

Dejo un esi formā, skanot Čaikovska mūzikai! Psihoterapeits Māris Siliņš skaidro, kāpēc cilvēks viens pats nevar ar visu tikt galā. Ceļojumu un apetītes ceļvedis iesaka: kājas ūdenī, galvā – zelta kronis. Venēcija!

ĀRSTS IESAKA. Atkal tā sasodītā krika! Ko iesākt? Un iepazīsti grūtniecēm nepieciešamāko vitamīnu ABC.

Esi formā! Lasi Latvijā lielāko veselīga dzīvesveida žurnālu VESELĪBA!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu