​"Taxify" sāk darboties arī Liepājā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

No trešdienas taksometru izsaukšanas platforma "Taxify" sākusi darboties arī Liepājā, informēja "Taxify" pārstāvji.

No trešdienas "Taxify" aplikācijā būs pieejami licencēti taksometri, kas darbosies visā Liepājas teritorijā.

Standarta iekāpšanas tarifs būs 0,99 eiro, cena par kilometru - 0,49 eiro, bet gaidīšana - 0,15 eiro minūtē. Augstāka pieprasījuma brīžos aplikācijā darbosies dinamiskās cenas tarifs.

Arī Liepājā Taxify klientiem plānotas dažādas iepazīšanās akcijas. Visiem aplikācijas lietotājiem līdz pat augusta beigām pirmajiem pieciem braucieniem Liepājā tiks piešķirta 25% atlaide.

"Taxify" vadītājs Latvijā Kārlis Ķezberis stāstīja, ka uzņēmuma klientu skaits Rīgā ik mēnesi turpina pieaugt, un ienākšana arī citos Latvijas reģionos ir tikai loģisks nākošais solis.

"Liepāja ir dinamiska piejūras pilsēta ar lielu tirgus potenciālu, kur ikdienā dzīvo gandrīz 70 000 iedzīvotāju. Turklāt vasaras mēnešos tā ik gadu piesaista arī virkni tūristu ne tikai no citām Latvijas pilsētām, bet arī no tuvākām un tālākām valstīm. Ņemot vērā esošo pieprasījumu, aplikācijā pieejamo taksometru skaits ar laiku tiks palielināts, piesaistot arī privātos vadītājus," pauda Ķezberis.

"Taxify" ir viena no straujāk augošajām braucienu izsaukšanas platformām pasaulē, to izmantojuši vairāk nekā desmit miljoni pasažieru un 500 000 vadītāju vairāk nekā 25 valstīs. "Taxify" ir starptautisks transporta tīklu uzņēmums, kura galvenā mītne atrodas Tallinā, Igaunijā. "Taxify" darbojas 20 valstīs Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā un Centrālamerikā. Igaunijā reģistrētā kopbraukšanas platforma "Taxify" dibināta 2013.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu