Trīs apartamenti, kas būs pa prātam ikvienam “vientuļajam vilkam”

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Domājot par to, kā varētu izskatīties rūdīta vecpuiša dzīvoklis, neviļus prātā nāk visai ieturēts stils ar vienkāršu viesistabu, kurā būs bāriņš, ērti sēžamie, tumši toņi un, protams, guļamistaba ar lielu gultu. Nereti tā arī ir, tāpēc nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv uzmeklējis trīs apartamentus Rīgā, kas īpaši piemēroti būs brīviem kungiem, kas tuvākajā laikā vēl negrasās iestūrēt laulības ostā.

Augstas kvalitātes dzīvoklis Jaunajā Teikā

Rūpīgi pārdomātais divu istabu dzīvoklis Jaunās Teikas dzīvojamajā ēkā ir mūsdienīgs, ar ērtu plānojumu un tajā atrodamas Latvijā ražotas augstas kvalitātes dizaina mēbeles, kā arī interjera priekšmeti. Šajos apartamentos katra detaļa ir pārdomāta, radot gaumīgu, taču vienkāršu kopējo tēlu. Telpu plānojums veidots tā, lai dzīvošana šeit būtu maksimāli funkcionāla un ērta.

Foto: City24.lv

Divlīmeņu dzīvoklis ar skatu uz Daugavu

Mūkusalas ielā pārdošanā nonācis divlīmeņu dzīvoklis, kuram papildu vērtību piešķir skats uz likteņupi Daugavu. Mājokļa iekšējā apdarē izmantots masīvkoka parkets, augstākās kvalitātes ozolkoka kāpnes, ozolkoka palodzes, jaunākās kolekcijas flīzes. Dzīvoklī ir neliela, taču pārdomāta virtuves iekārta, plašs spoguļskapis, akmens masas dizaina vanna, oriģināli gaismas ķermeņi, interjera priekšmeti un neuzkrītošas mēbeles. Īpašu šarmu šajā dzīvesvietā rada augstie griesti un mūra faktūra.

Foto: City24.lv

Gaumīgi apartamenti ar minimālisma pieskaņu

Pašā galvaspilsētas centrā, Dzirnavu ielā, jaunu īpašnieku gaida tikko remontēts divu istabu dzīvoklis. Šajos apartamentos ir viss sadzīvei nepieciešamais, taču nav nekā lieka. Ērts dīvāns, pufs, žurnālgaldiņš, neliels ēdamgalds ar krēsliem, iebūvēta virtuves iekārta, platekrāna televizors, liela gulta, iebūvēts skapis un plaša, taču vienkārša vannas istaba ar džakuzi. Īsts vecpuiša mājoklis.

Foto: City24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu