Trīs ekskluzīvi īres dzīvokļi vilinošajā Āgenskalnā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Arvien vairāk cilvēki pēdējo gadu laikā par savu dzīvesvietu izvēlas Pārdaugavu, īpaši Āgenskalnu. Šis galvaspilsētas mikrorajons izceļas ar vēsturisku arhitektūru, skaistiem parkiem, tirdziņiem un dažādiem izklaides pasākumiem. Ja šobrīd esi jaunas dzīvesvietas meklējumos, nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina ieskatīties trīs ekskluzīvos dzīvokļos Āgenskalnā, kurus šobrīd iespējams izīrēt.

Dizaina dzīvoklis Daugavas malā

210,9 kvadrātmetrus lielais dzīvoklis Mūkusalas ielā radīs sajūtu, ka dzīvo privātmājā. Tam ir divi stāvi, gana liela dzīvojamā istaba un ļoti plaša terase, no kuras paveras brīnišķīgs skats uz Daugavu. Dzīvoklī izmantoti augstvērtīgi apdares materiāli, kvalitatīva santehnika un iebūvētā tehnika, kā arī oriģināla dizaina mēbeles un gaismas elementi. Vērts pieminēt, ka šis dzīvoklis tiek izīrēts ar izpirkuma tiesībām.

Foto: city24.lv

Apartamenti vēsturiskā jūgendstila ēkā

Skolas ielā īrei tiek piedāvāts trīs istabu dzīvoklis ārkārtīgi skaistā un vēsturiskā jūgendstila ēkā, kura piedzīvojusi pamatīgu renovāciju. Apartamenti ir unikāli ar savu interjeru, jo tajos senatnīgais iet roku rokā ar mūsdienu tendencēm. Mājoklī ir divas guļamistabas, viesistaba apvienota ar ēdamzonu un virtuvi, kā arī vannas istaba ar tualeti. Lai dzīvoklī baudītu pilnīgu mieru un klusumu, uzstādīti trīs stiklu pakešu koka logi.

Foto: city24.lv

Aristokrātisks dzīvoklis Klīversalas rajonā

Šajā 153 kvadrātmetrus plašajā mājoklī valda aristokrātiska aura. Gaišie toņi un izsmalcinātās mēbeles rada pārdomāta dzīvokļa tēlu, kurā nav nekā lieka. Tā plānojums paredz divas guļamistabas, lielu viesistabu ar virtuves zonu, trīs sanmezglus un 31,7 kvadrātmetrus plašu terasi. Visās istabās logi ir griestu augstumā un veidoti ar viegla alumīnija rāmjiem, kas neļauj dzīvoklī ieplūst aukstajam gaisam un mazina ielas trokšņus.

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu