Viļņā un Tallinā aug dīzeļdegvielas cenas, Rīgā sarūk

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Viļņā un Tallinā aizvadītajā darba nedēļā pieauga dīzeļdegvielas cena, taču Rīgā tā samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais 95.markas benzīns šonedēļ bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā pēc vairāku nedēļu stabilitātes perioda degvielas cenas sarukušas, tostarp 95.markas benzīna cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās kritusies par 1,7% - līdz 1,309 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājusies par 2,6% un bija 1,229 eiro par litru.

Savukārt Viļņā 95.markas benzīna cena šajā nedēļā pieaugusi par 1,7% - līdz 1,22 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena pakāpusies par 0,4% - līdz 1,124 eiro par litru.

Vienlaikus Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās litrs 95.markas benzīna maksāja 1,379 eiro, kas ir tikpat, cik iepriekšējā piektdienā, taču dīzeļdegvielas cena palielinājusies par 0,8% - līdz 1,339 eiro.

Autogāzes cena gan Rīgā, gan Viļņā šajā nedēļā pieaugusi par 1,8% un bija attiecīgi 0,555 eiro un 0,552 eiro par litru. Bet Tallinā autogāzes cena samazinājusies par 3,1% - līdz 0,629 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu