Drošība, miers un elegance – trīs īres dzīvokļi Klusajā centrā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Par vienu no respektablākajiem rajoniem Rīgā jau izsenis uzskatīts Klusais centrs. Dzīvojot šajā rajonā, cilvēki jūtas vairāk pasargāti un mierpilnāki. Tur valda galvaspilsētai netipisks klusums, savukārt vēstniecību tuvums nodrošina pastiprinātus drošības pasākumus. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv ir atradis trīs ekskluzīvus apartamentus Antonijas ielā, kuri gaida jaunus īrniekus.

Apartamenti ar diviem balkoniem

Īrei tiek piedāvāts pilnībā mēbelēts trīs istabu mājoklis jaunajā projektā “Futuris”, kas atrodas Antonijas ielā 16A. Dzīvokļa interjers ir ārkārtīgi izsmalcināts un veido gaumīgu kopējo tēlu. Tā plānojums ietver plašu virtuvi, kas savienota ar ēdamzonu un viesistabu, divas guļamistabas un divas vannas istabas. Īpašu šarmu apartamentiem piešķir balkoni, no kuriem paveras skats uz respektablo rajonu. Apskati apartamentus!

Foto: city24.lv

Dzīvoklis ar neparastu dizainu

Antonijas ielā 24 jaunus īrniekus gaida ekskluzīvs divu istabu dzīvoklis. Oriģinalitāti šai dzīvesvietai dod neparastais dizains, kas rada sajūtu, ka atrodies slavenības miteklī. Apartamentos iespēja relaksēties arī džakuzi. Apskati dzīvokli!

Foto: city24.lv

Mājoklis ar krāsainiem akcentiem

Šis īres dzīvoklis, kurš arī atrodas Antonijas ielā 24, priecē ar dažādiem krāsu akcentiem, kas mājokli padara gaumīgu. Tam ir divas guļamistabas, liela viesistaba, priekštelpa, ārkārtīgi plaša vannas istaba un vesela istaba apģērbam. Dzīvoklis ir aprīkots ar kvalitatīvu tehniku un mēbelēm, kas ļauj tajā ievākties kaut vai rīt. Apskati mājokli!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu