Trešdien: vai blondīņu intelekts ir anekdote? (34)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Andris uzskata, ka blondīnes ar savu stulbumu inficē arī apkārtējos. Dabiskā gaišmate Maija ir pārliecināta par balināto blondīņu infantilismu. Tirdzniecības parka „Alfa” blondā direktore Iveta Feldmane smejas par apgalvojumu, ka gaišmates karjeru veido tikai caur gultu. Atklāti par visu tikai „Dāvida šovā” TV5 pulksten 22.30.

19 gadus vecais Andris uzskata, ka blondīnes ar savu stulbumu inficē arī apkārtējos. To, ka vīrieši savas simpātijas blondīnēm izrāda biežāk, nekā citu matu krāsu īpašniecēm Andris skaidro ar pārspīlēto blondīņu lietošanu dažādās reklāmās.

Ja presē vai televīzijā kaut kas tiek reklamēts, to parasti darot blondās modeles. Andris nešķiro, vai sievietei gaiši mati ir no dzimšanas, vai arī tie iegūti balinot – stulbas esot viņas visas.

Dabiskā blondīne Maija uzskata, ka balinātās blondīnes ir stulbas. Maija piekrīt apgalvojumam, ka platīnblondās sievietes tiek uzskatītas par skaistulēm, taču ar intelektu viņas neizceļoties. Andris cenšas Dāvida viešņai pierādīt, ka viņa pati arī ir stulba, lai arī gaišmate kopš dzimšanas.

Gita ir brunete, taču blondīnes neuzskata ne par stulbām, ne arī par savām konkurentēm cīņa par vīriešu uzmanību. Meitenes draudzenes pārsvarā esot gudras un sakarīgas gaišmates. Gitai pašai reiz bijuši blondi mati un tikai tāpēc vien viņa neesot kļuvusi stulbāka.

Pārliecinoši gudrā un veiksmīgā blondīne – tirdzniecības parka „Alfa” direktore Iveta Feldmane smejas par apgalvojumu, ka gaišmates karjeru veido tikai caur gultu. Savu matu krāsu Iveta izmantojusi tikai brīžos, kad izlikusies nezinošāka, nekā ir.

Mākslinieks Valerī Valeā apceļojis visu pasauli un iepazinis blondīnes tajā. Valerī uzskata, ka sieviete jāvērtē pēc viņas dvēseles bagātības, nevis matu krāsas. Atklāti par visu tikai „Dāvida šovā” TV5 pulksten 22:30.

Komentāri (34)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu