"Emīla Gustava šokolāde" atvērusi pirmos veikalus Igaunijā

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šokolādes veikalu – kafejnīcu tīkls "Emīla Gustava šokolāde" atvēris pirmos veikalus kaimiņvalstī Igaunijā. No oktobra sākuma darbojas divas tirdzniecības vietas Tartu – viens veikals un viena kafejnīca. 18. oktobrī savas durvis vērs veikals Tallinā, t/c "Kristine". Kā "Financenet" informēja uzņēmuma ārējo sakaru vadītāja Inese Apse – Apsīte, tirdzniecības vietas darbojas uz franšīzes līguma pamata. Visi veikali un kafejnīcas strādā, ievērojot vienotu koncepciju - stilu, dizainu, veidu, kādā produkts tiek pasniegts. Lai padarītu zīmolu atpazīstamāku, ārvalstīs tiek virzīts nosaukums "Emihls Gustavs Chocolate".

“Esam spēruši savu pirmo soli ārpus Latvijas un jau tagad redzam, cik pareizs lēmums tas ir bijis. Pirmajā nedēļā kopš atklāšanas brīža ir izpirkta lielākā daļa produkcijas, un esam divkārši palielinājuši ražošanas jaudas,” stāsta uzņēmuma līdzīpašniece Zane Bērziņa.

“Šī mums ir jauna iespēja pozicionēt "Emīla Gustava šokolādi". Līdz šīm mēs esam uztverti kā "Stendera ziepju fabrikas" meitas uzņēmums. Citā vidē būs iespējams parādīt tieši "Emīla Gustava šokolādes" ideju, neatkarīgu no Latvijas pieredzes. Igaunijā startēsim ar mūsu jauno leģendu – stāstu par Emīlu Gustavu, šokolādes meistaru,” piebilst uzņēmuma ārējo sakaru vadītāja Inese Apse – Apsīte.

“Igaunija ir pirmā valsts, kurā gūstam pieredzi. Mūsu plāni paredz izplešanos arī citviet – Eiropas valstīs un NVS. Sadarbības partneru interese ir liela, taču mūs ierobežo vēlme it visur ievērot vienotu stilu un koncepciju,” turpina I. Apse – Apsīte. Igaunijā "Emihls Gustavs Chocolate" cenas atbilst Latvijas cenām. Kaut arī uzņēmuma produkcijas kvalitāte pielīdzināma ekskluzīvo preču piedāvājumam, cenas atbilst vidējam līmenim (salīdzinājumam - šajā pašā cenu grupā ietilpst arī tādi atpazīstami produkti kā "Prozit" ("Laima"), "Rafaello" ("Ferrero"), "Mocart" ("Reber") un citi. "Emīla Gustava šokolāde" savus šokolādes izstrādājumus gatavo ar rokām, tādējādi piešķirot tai papildu vērtību, kas ārvalstīs tiek uzskatīta par ekskluzīvu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu